Oyun stüdyoları ve oyun geliştirme girişimleri odaklı faaliyetlerini yürüten Game Factory, uluslararası dev partneri Google for Startups ile birlikte gerçekleştirdiği Game Booster’ın 3. dönem başvurularının başladığını duyurdu. Game Factory’den yapılan açıklamada, Game Booster’ın 3üncü dönemine 10 ekibin katılacağı ve programın 6 ay boyunca devam edeceği deklare edildi. Programa katılacak 10 ekip eğitim imkanı elde edecek. Google ürünlerinden krediler ve Demo Day’e katılarak yatırımcılar karşısında sunum yapma şansını yakalayacak.
Game Factory Hızlandırma Programı Game Booster 3. Dönem Başvuruları Başladı
2019 yılında kurulan online bir kuluçka merkezi Game Factory kısa sürede büyük merhale kat ederek oyun sektörünün en önemli aktörlerinden biri konumuna geldi. Kuluçka, oyun geliştirme, hızlandırıcı, inkübatör, blockchain, metaverse, oyun endüstrisi, oyunlar, mobil oyunlar, startup, koçluk ve yatırım alanında faaliyet gösteren Game Factory; söz konusu uzmanlık alanlarında oyun stüdyolarının ve girişimlerinin gelişimine çok önemli katkılar sunuyor.
Her geçen gün artan üye sayısı 5000’i aşan Game Factory; 70’ten fazla oyun stüdyosu ve 4 büyükşehirde açık ofis imkanı ile oyun sektöründe yer edinmek isteyen adaylara ve ekiplere çok geniş imkanlar sağlıyor.
Uluslararası dev partneri Google for Startups ile birlikte gerçekleştirdiği Game Booster ile oyun sektöründe yer edinmek ve ilerlemek isteyenler için eşsiz olanaklar sunan Game Factory, 6 ay sürecek Game Booster’ın başvurularını almaya başladığını duyurdu.
Game Booster Başvurusu Nasıl Yapılır?
5000’den fazla öğrencisi ve 3000’den fazla aktif oyun geliştiricisi bulunan Game Factory; 70’den fazla bağımsız stüdyosuyla Türkiye’nin en büyük oyun geliştirme topluluğu konumunda bulunuyor. Google for Startups ortaklığında daha önce 2 kez Game Booster düzenleyen oluşum, organizasyonun 3üncüsü için başvuruları almaya başladı. Game Booster 3. dönem başvuruları online olarak aşağıdaki link üzerinden gerçekleştirilebilmekte: başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.
İlgili link üzerinden başvuruculara mülakata geçmeden önce yazılı olarak bazı sorular yöneltilmekte ve bu sorulara verilen cevaplarla başvurucuları daha iyi tanımak amaçlanmakta. Söz konusu formun girişinde başvurucu maili girildikten sonra, 2. adımda adaya yöneltilen bazı sorular şu şekilde:
- Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
- Oyun geliştirmeye nasıl ve neden başladınız?
- Stüdyonuzun adı nedir?
- Stüdyonuzda çalışan kaç kişi var?
- Ekip üyelerinizin isimleri ve rolleri/alanları neler? Başta ekip lideri olacak şekilde belirtmenizi istiyoruz.
- Siz dahil tüm ekip üyelerinizin telefon numaralarını paylaşabilir misiniz? Başta ekip lideri olacak şekilde belirtmenizi istiyoruz.
- Ekip üyelerinizin ve sizin doğum tarihini girebilir misiniz? Başta ekip lideri olacak şekilde belirtmenizi istiyoruz.
- Siz dahil tüm ekip üyelerinizin LinkedIn profil bağlantısını, varsa stüdyonuzun LinkedIn sayfasını ya da web sitenizin bağlantısını paylaşabilir misiniz?
- Bize oyun geliştirme metodolojinizi anlatabilir misiniz? (Kullandığınız teknolojiler)
- Ekibiniz ne tür oyunlar üretiyor ya da üretmek istiyor?
- Oyununuzun adı nedir?
- Oyununuzun oynanabilir linkini paylaşabilir misiniz? Lütfen Drive linki şeklinde paylaşınız.
- Ekibiniz veya oyununuz ile alakalı bir sunum dosyası ekleyiniz. Lütfen Drive linki şeklinde paylaşınız.
- Bu tip bir hızlandırma programının size nasıl yardımcı olmasını istersiniz?
- Bu programdan edineceğiniz hangi kazanım sizi daha çok mutlu eder?
- Bu programı nereden duydunuz?